5 motive pentru a alege un DJ și un MC pentru evenimentul tau
dj mc nunta, dj nunta, mc nunta, dj mc botez, dj botez, mc botez, x event, sonorizari evenemente, muzica de nunta, sonorizare nunta, muzica de nunta

5 motive pentru a alege un DJ și un MC pentru evenimentul tau

DJ MC pentru eveniment?!

Știm…ești în căutarea unui mix ideal de soluții pentru evenimentul tău, fie că vorbim despre muzică de nuntă sau de botez. Sunt lucruri pe care nu le știi și ești dornic/dornică să le afli. Noi, X Event, suntem aici pentru a te ajuta să transformi evenimentul tău într-un eveniment X.

Ce înseamnă asta? … Înseamnă că în cei 8 ani de experiență și cele 300 de evenimente organizate am adunat o echipă frumoasă formată din dj și mc de nuntă, soliști de nuntă și instrumentiști care sunt „antrenați” pentru un singur lucru: să aducă voia bună la orice eveniment.

Hai să îți prezentăm 5 motive pentru care ar trebui să ai un DJ și un MC la evenimentul tău!

  1. Ai parte de o prezentare a evenimentului așa cum trebuie

Cum ți s-ar părea să ai parte de un concert fără prezentator? …nu chiar atât de bine, nu? Ei bine…așa este si cu mc-ul de nuntă. Este plictisitor să nu existe un entertainer atunci când ai cea mai mare nevoie de el…Acesta se va ocupa de desfășurarea corectă a evenimentului tău, să fie totul în parametri și mai mult decât atât, să aducă buna dispoziție printre invitați.

  1. Cine are grijă de invitați când tu nu ești în peisaj?

Cel mai important rol al unui MC de nuntă este să țină invitații prinși în povestea ta. Vor exista momente când nu vei fi prin preajmă și nu ar trebui să îți faci griji de prietenii care îți sunt aproape în acest minunat moment. Un MC de nuntă știe să îți țină invitații pe ringul de dans indiferent de vârsta acestora.

  1. Muzica flexibila

Hore, sârbe, muzică ușoară sau populară…un dj de nuntă are în playlist cea mai variată gamă de muzică pe care o poți avea la evenimentul tău. Mixul de DJ alături de un MC este cea mai bună soluție deoarece MC-ul reprezintă puntea de comunicare între DJ și public.

  1. Lasă-te pe mâna unor profesioniști

Când vine vorba de un eveniment reușit, trebuie să ai alături oamenii potriviți pentru tine, fiecare trebuie să știe exact care este rolul lui. Un DJ nu poate fi și MC, iar un MC nu poate fi si DJ. De aceea, mixul dintre acestea îți va garanta un

  1. Pasiunea dusă la nivel de job

Să fii dj sau mc necesită pasiune…motiv pentru care aceștia vin cu o super energie la evenimentul tău. Pentru ei să lucreze înseamnă să distreze invitații, prin urmare nu o să simți nicio clipă că o să scadă nivelul de energie la eveniment. Ei sunt pilonii care îți aduc distracția printre invitați, cei care își combină atuurile pentru un eveniment de nota 10.

Nu uita:

Emoția transmisă la evenimente vine din muzică și prezentarea corectă a acestora. Este cel mai important duo (DJ și MC de nuntă) pentru un eveniment de succes!
Dacă incă mai ai nelămuriri pentru evenimentul tău, ne poți trimite un mesaj direct sau poți să iei legătura cu partenerii noștri de la Wedding Consulting. Le zici că vii din partea noastră. 😁

Lasa-ne un comentariu cu opinia ta!

Lasă un răspuns

Close Menu