Oferim servicii muzicale pentru orice tip de eveniment

Adaugă aici textul pentÎți oferim un pachet de servicii care conferă evenimentului tău unicitate, un joc de lumini și umbre, de sunete și valuri de ceață, dar mai presus de toate, o varietate de trăiri și emoții. De asemenea, nicio petrecere nu e petrecere în adevăratul sens al cuvântului, dacă nu are muzică, nu-i așa? Prin urmare, punem la dispoziție un DJ care să anime atmosfera și să încingă ringul de dans, un MC care să întrețină vie starea de spirit și să găzduiască întregul eveniment, și, opțional, un instrumental show – compus din vioară, saxofon, trompetă și tobe, pentru ca seara să se transforme într-un adevărat spectacol!ru subtitlu

DJ MC Nunta/Botez

Fiecare eveniment are nevoie de cei doi piloni ai distracției. DJ-ul asigură fondul muzical iar MC-ul ridică atmosfera la cote maxime.

Instrumental Show

Saxofonul, vioara sau trompeta vor răsuna pe ritmul tobelor, într-un show cum nu s-a mai văzut până în acest moment.

Formație

Muzica romanească, hora, sârba, brâul si geamparaua prind viață atunci când membrii formației X Event cântă din suflet.

Sunet&Lumini

Schelă de lumini, mașini de fum, scena si sunetul de ultimă generație, sunt ustensilele cu care venim pregătiți de evenimentul X.

Soliști

Fie că vorbim despre muzică populară sau muzică ușoară, soliștii X Event sunt pregătiți să vă încânte cu cele mai consacrate piese.

Consultanță nunți

Pentru că suntem obsedați ca totul să iasă perfect, mirii noștri beneficiază de consultanță de nuntă gratuită oferită de Wedding Consulting.

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire, unde tu vii cu ideile, le analizăm împreună, iar la final noi adăugam stropul de emoție necesar unui eveniment de succes.

Close Menu