Calea Floreasca 169, Corp X, București 0722 650 682
Servicii X Event

Oferim servicii muzicale pentru orice tip de eveniment

Îți oferim un pachet de servicii care conferă evenimentului tău unicitate, un joc de lumini și umbre, de sunete și valuri de ceață, dar mai presus de toate, o varietate de trăiri și emoții. 
De asemenea, nicio petrecere nu e petrecere în adevăratul sens al cuvântului, dacă nu are muzică, nu-i așa? Prin urmare, punem la dispoziție un DJ care să anime atmosfera și să încingă ringul de dans, un MC care să întrețină vie starea de spirit și să găzduiască întregul eveniment, și, opțional, un instrumental show – compus din vioară, saxofon, trompetă și tobe, pentru ca seara să se transforme într-un adevărat spectacol!
DJ&MC

Fiecare eveniment are nevoie de cei doi piloni ai distracției. DJ-ul asigură fondul muzical iar MC-ul ridică atmosfera la cote maxime.

Formație

Muzica românească, hora, sârba, brâul și geamparaua prind viață atunci când membrii formației X Event cântă din tot sufletul.

Soliști

Fie că vorbim despre muzică populară sau muzică ușoară, soliștii X Event sunt pregătiți să vă încânte simțurile cu cele mai consacrate piese.

Instrumental Show

Saxofonul, vioara sau trompeta vor răsuna pe ritmul tobelor, într-un show garantat să distreze invitații cum nu au mai întâlnit până acum.

Sunet&Lumini

Schelă de lumini, mașini de fum, scena si sunetul de ultimă generație, sunt ustensilele cu care venim pregătiți de evenimentul X.

Consultanță de nuntă gratuită

Pentru că ne pasă de evenimentele noastre și ne dorim ca totul să iasă perfect, împreună cu WeddingConsulting.ro, oferim consultanță de nuntă gratuită tuturor mirilor.