Vă doriți o nuntă Insta-worthy?

Vă doriți o nuntă Insta-worthy?

Cum să organizați o nuntă Insta-worthy?

Instagramul a revoluționat modul în care organizatorii de nunți aleg inelele, florile, rochiile, locațiile și, în mod crucial, fotografii capabili să transforme evenimentul în ceva demn de instagram. ”Poze sau nu s-a întâmplat” este lozinca erei digitale, iar pentru un cuplu este tentant să se gândească la propria nuntă prin prisma unei serii de întâmplări imortalizate la momentul oportun – de la cununia civilă, când se strigă „DA” cu toată inima – până la baia de soare, când apusul învăluie mirii într-o aură specială.

Trendurile în ceea ce privește nunțile pe Instagram se schimbă uluitor de repede. Ai clipit și deja ceea ce știai a devenit un clișeu. Mai mult decât atât, deși se țintește spre autenticitate și elemente care să reprezinte cuplul în cauză, goana după trenduri face ca lucrurile să devină din ce în ce mai omogene, și mai puțin individuale.

Sfat: evitați să vă lăsați copleșiți de ceea ce e fashionable sau ce fac alții, și încercați, în schimb, să creați o nuntă așa cum v-o imaginați voi. În felul acesta, dacă vreți să aveți o nuntă Insta-worthy, veți avea conținut original și veți putea deveni micro-influenceri la rândul vostru.

Trebuie ținut cont de faptul că Instagramul este o sabie cu două tăișuri. Cuplurile au acum acces la o sursă nelimitată de imagini din care se pot inspira și elemente cool care ar putea da nunții lor o tentă atipică, personalizată, însă, în același timp, poate reprezenta un factor generator de anxietăți, întrucât vor putea fi încercați de senzația că nu vor avea o nuntă perfectă cum văd în acele imagini, că nu se vor ridica la nivelul așteptărilor și că… pozele nu vor fi atât de frumoase încât să fie demne de Instagram.

Sfat: focusați-vă pe detalii – cartonașele care indică locul la masă, decorul meselor, accesoriile domnișoarelor de onoare, zonă de fotografii inedită, aranjamentele florale, plating-ul, mărturii personalizate, etc. În ceea ce privește decorul, alegeți litere volumetrice și luminoase care să creeze cuvintele voastre, perdele de lumini sau pereți naturali, din flori ornamentale, ce conturează cadrul nunții voastre de vis, people stoppers cu mesaje caligrafiate, aranjamente din baloane cu confetti sau orice altceva vă ajută să creați conținut interesant pentru digital.

Încercați să faceți toate acestea cu inima, inspirați de povestea voastră de dragoste.


P.S: Pentru o nuntă perfectă și Insta-worthy, muzica și atmosfera sunt, de asemenea, elemente cheie. Contactați-ne la 0722 650 682 pentru o ofertă personalizată de servicii muzicale și nu numai.  

Lasă un răspuns

Close Menu