Destinații romantice și activități pentru luna de miere

Destinații romantice și activități pentru luna de miere

După marele și fericitul eveniment – nunta – este un must have să petreceți câteva zile împreună, departe de lume și de apropiați, doar voi doi, pentru a încheia cum se cuvine întreaga ceremonie a uniunii. Luna de miere este perioada în care dragostea voastră se redefinește și se redescoperă, sub altă formă, în calitate de soț și soție. Yay!

De aceea v-am pregătit câteva idei pentru luna de miere, în cazul în care aveți nevoie de puțină inspirație pentru a vă crea amintiri minunate în locuri de vis, de care să vă aduceți aminte toată viața.

Poate vă așteptați ca prima locație pe lista noastră să fie Paris, nu-i așa? Dar vă propunem, mai degrabă Coasta Amalfi, Italia. Pentru că este locul în care visurile devin realitate, unde muntele se revarsă în mare, iar marea se întâlnește cu un peisaj de poveste. Liniștea și culorile spectaculoase, plajele acel „dolce vita” tipic italienesc, mâncarea delicioasă și muzica romantică, sunt doar câteva dintre ingredientele secrete care vă vor face luna de miere de neuitat. Mai mult decât atât, puteți încerca kayaking sau canoe, hiking pe Santiero degli dei, puteți admira panorama în timp ce degustați vinuri locale în cadrul cramei Le Vigne di Raito și multe, multe altele. Ce putem este să vă asigurăm că veți iubi timpul petrecut acolo și vă veți întoarce cu un bagaj plin de amintiri.

A doua locație pe care v-o propunem este Lisabona, Portugalia. Situată pe unul dintre cele 7 dealuri faimoase, Lisabona atrage milioane de turiști datorită arhitecturii impresionante și stilului de viață relaxat. Asemeni Italiei, Portugalia oferă o varietate de mâncăruri care gâdilă papilele gustative, vinuri cu un buchet aparte, muzee din abundență și priveliști fascinante. Pentru cei mai romantici, recomandăm o excursie prin Lisabona și împrejurimi cu o mașină decapotabilă, pentru a vă bucura de atmosfera ruptă din povești a zonei. Nu uitați să vizitați și Sintra, de asemenea, un oraș localizat pe riviera portugheză, care vă va fermeca prin grădini exotice, munți, palate și castele. Veți simți efectiv că ați aterizat într-un basm!

Cea mai potrivită perioadă pentru a vizita Lisabona: martie-mai și august-octombrie.

A treia locație, ba dum tsss, Dreeesda, Germania! Sau Florența de pe Elba. Dresda este un oraș-istorie, renăscut după ce a fost bombardat în cel de-al Doilea Război Mondial de către britanici și înfloritor, din punct de vedere al obiectivelor turistice și al răsfățului apelor Elbei, care traversează orașul cu un susur liniștit.


Nu putem rata frumoasa Turcia din lista noastră, nu-i așa? Recomandarea noastră este Cappadocia! Ce poate fi mai fascinant decât să faci o călătorie cu balonul cu aer cald, cu un pahar de șampanie și să surprinzi spectrul de culori ale apusului alături de persoana iubită? Noi nu ne putem imagina ceva mai romantic și mai spectaculos în același timp! Dacă sunteți iubitori ai aventurilor și ai locațiilor atipice, Cappadocia este pentru voi!


Nu în ultimul rând, Bruges, Belgia sau așa cum i se mai spune, Veneția Nordului. De ce? Pentru că luăm în calcul și o „lună de miere” mai scurtă, după posibilități. Iar acest orășel cochet și îngrijit conferă o atmosferă ideală pentru orice cuplu! Peisajele, apele poetice și arhitectura transformă orașul într-un cadru de poveste pentru luna voastră de miere. Chit că nu sunteți romantici din fire, Bruge-ul vă va ajuta în acest sens și vă va fi aliat în conturarea amintirilor.

Lasă un răspuns

Close Menu