Top 5 locații pentru o nuntă în aer liber în București

Top 5 locații pentru o nuntă în aer liber în București

O nuntă în aer liber, în mijlocul naturii, are un touch personal și conferă o atmosferă libertină, nonconformistă și memorabilă. Gata cu nunțile clasice, cu restaurantele kistchoase, e timpul pentru ceva fresh!

Ne-am propus să venim în ajutorul vostru și să vă prezentăm top 5 locații pentru o nuntă în aer liber:
  1. Pădurile regale

Recunoaștem, locația aceasta este în topul preferințelor noastre, atât datorită denumirii – Pădurile regale – care îmbracă evenimentul într-o aură elegantă, deși este într-un cadru atât de natural, dar mai ales pentru oportunitățile de amenajare a spațiului și pentru libertatea de manifestare și îndeplinire a imaginii de vis a nunții voastre. Așa cum spun și ei, este un tărâm de basm, amplasat în mijlocul civilizației urbane, ceea ce ajută prin proximitate, aer curat și atmosferă de poveste.

 

  1. Events&Recreation by Clubul Diplomatic

Locație amplasată în nordul parcului Herăstrău, pe malul lacului, Events&Recreation by Clubul Diplomatic este locul perfect pentru o nuntă în aer liber. De ce? Datorită cadrului feeric și a elementelor de decor luminate, dar și datorită faptului că se poate organiza atât cununia civilă, cât și cea religioasă, dar mai ales, mareaaa petrecere! Piscina, de asemenea, conferă un cadru ideal pentru fotografii și pentru conturarea spațiului de vis.

 

  1. La Gondola Events

La Gondola este o locație amplasată pe malul lacului Floreasca și e de prisos să spunem impactul pe care îl are lacul asupra decorului, atmosferei, cât și a spațiului în sine, în care are loc evenimentul. Din punctul nostru de vedere, este, de asemenea, locul potrivit pentru o nuntă în aer liber așa cum orice fetiță viitoare mireasă a visat dintotdeauna, întrucât este atent amenajat, cu candelabre ce aduc un aer venețian și detalii decorative personalizate, ce vă ajută să aduceți la realitate povestea pe care v-o imaginați.

 

  1. Ambasad’Or Events

La Ambasad’Or Events, aveți de asemenea, posibilitatea de a organiza ceremonia religioasă și civilă în același spațiu, așa cum doar în filme s-a văzut până acum. Nunta în aer liber, organizată în această locație, se va remarca prin exclusivitate, rafinament și eleganță. Totul e la superlativ! Inclusiv spațiul pentru invitați, având în vedere capacitatea de 1000 de persoane.

 

  1. Grădina cu Licurici

Pentru o nuntă mai micuță, însă, recomandăm Grădina cu Licurici, un spațiu amplasat pe lacul Morii, cu o capacitate de 100 de persoane, dar cu o priveliște incredibilă! O locație un pic mai hippie, mai puțin clasică și mai deschisă pentru idei noi și creativitate cât cuprinde. Asta nu înseamnă că nu puteți organiza o nuntă elegantă în acest loc, ci doar că reprezintă cadrul potrivit pentru a vă lăsa imaginația la joacă!

Lasă un răspuns

Close Menu