Simțurile tale duse la extrem…

Schelă de lumini, mașini de fum, scena si sunetul de ultimă generație sunt ustensilele cu care venim pregătiți de evenimentul X. Sunetul și luminile, sunt pentru un eveniment, precum sarea și piperul pentru mâncare. Indiferent că vorbim despre formație pentru nuntă, DJ și MC, soliști sau Instrumental show, piesele de rezistentă ale unui eveniment sunt luminile și sunetul.Dacă acestea sunt de proastă calitate, evenimentul va fi un eșec total. De multe ori am auzit soliști consacrați, artiști sau persoane publice, că au fost la diferite evenimente, iar sunetul a fost jalnic. În unele cazuri, nu au existat nici măcar lumini.

Însă, au fost cazuri, unde sunetul a fost de cea mai bună calitate, iar asta s-a simțit inclusiv în jurul invitaților, rezultând că s-a pus foarte mare accent pe ce se va auzi.

X Event este sinonimul calității, de aceea atât sunetul cât și luminile sunt de cea mai bună calitate. Pentru că ne plac cifrele, oferim aceeași calitate când discutăm de sunet și lumini pentru botez de 30 de persoane, sau sunet și lumini pentru nuntă de 300 de persoane, sau sunet și lumini pentru petrecere corporate de 600 de persoane.

Și pentru că acolo unde există calitate, există și cerințe, putem onora și sunet și lumini pentru zilele orașului chiar și de 2500 de persoane. Așadar, indiferent de evenimentul pe care ni-l propui, te asigurăm că vei avea parte de cel mai bun pachet de sunet și lumini.

Close Menu