Nunta de primăvară – o promisiune pe viață

Nunta de primăvară este promisiunea că relația și viața de cuplu vor rămâne mereu proaspete, calde și pline de romantism.

Primăvara este anotimpul în care ghioceii speranței răsar în cele mai neașteptate locuri, atunci când totul pare pierdut în negura iernii. Primăvara este timpul ideal pentru noi obiceiuri, noi visuri, noi experiențe. Pentru că totul este nou primăvara. Totul este viu. Renasc florile, reapar păsărelele, recântă sentimentele. Iar nunta de primăvară îmbină toate aceste simboluri într-un cadru de vis.

În ceea ce privește trendurile pentru primăvara lui 2019, având în vedere faptul că Living Coral a fost aleasă culoarea anului și că aceasta înseamnă energie și reconectare cu natura, propunerea noastră este să alegeți nuanțe pale, deschise și senine, precum bleu, roz prăfuit, violet, argintiu sau, de ce nu, all white!

Frumusețea unei nunți organizate în anotimpul ce urmează constă în faptul că natura însăși este un décor fabulos, fără alte artificii necesare, cât și faptul că puteți organiza petrecerea afară, pe o terasă rustică sau la un cort elegant, în funcție de preferințe. Boho, bohemian sau classy, orice tip de nuntă e unic și minunat în felul lui și este important să reflecte personalitatea celor doi ce s-au ales.

Florile alese pentru buchetul de mireasă sau pentru decorul spațiului în care se organizează petrecerea pot fi albe, pure și sensibile, pentru a contrasta culoarea lemnului sau a meselor, sau primăvăratice: bulbi de zambile, anemone, liliac, frezii, bujori sau lăcrămioare.

Pentru o nuntă instagrammabilă, de asemenea, pot fi folosite aranjamente florale astfel încât să transforme spațiul într-unul desprins din povești.

Dincolo de aspectele decorative, nunta de primăvară este simbolul veseliei și al muzicalității. De aceea, echipa X-Event recomandă formații sau DJ de nuntă specializați, care să creeze atmosfera dorită și să antreneze invitații. Pentru detalii și colaborări, contactați-ne la 0722 650 682 sau pe vreau@x-event.ro.

Lasă un răspuns

Close Menu