Formatie nunta | Formatii nunta | Top Formatii nunta
Formatie nunta - formatie botez - formatie corporate - formatii nunta - X Event

Formatie nunta | Formatii nunta | Top Formatii nunta

Bine ai venit pe site-ul X Event

Inainte sa-ti oferim serviciul Formatie nunta, ne-am gandit sa impartasim cu tine cateva idei de care ar trebui sa tii cont inainte de a alege una dintre multele formatii nunta.

In ziua de azi, nimeni nu sta sa explice cat de importanta este o formatie pentru nunta, care sunt riscurile pe care mirii ar trebui sa si le asume atunci cand iau prima formatie nunta care le iese in cale. Tot ce trebuie sa faci este sa nu te grabesti, sa nu iei decizii radicale pentru ca esti presat(a) de timp, deoarece sunt foarte multe formatii nunta bune pe piata din Romania, dar nu au loc de cei care incearca sa prosteasca viitorii miri cu tot felul de smecherii.

Iata cateva idei importante pe care orice mire ar trebui sa le afle inainte de semnarea unui contract cu o formatie nunta.

Seriozitatea unei formatii nunta

Se presupune ca, daca ai semnat contract cu o formatie pentru nunta, aceasta se va prezenta la eveniment in formula care ti-a fost prezentata la vizionare. Afla de la echipa X Event ca, din pacate, nu este asa! Membrii unor formatii se schimba de la o zi la alta, uneori chiar si solistii acestora.

Motive sunt cu nemiluita (pleaca la concurenta fiindca ofera mai mult, nu exista intelegere, unii obtin turnee in strainatate, altii pur si simplu uita ca au luat arvuna si isi iau alte evenimente). Important e ca atunci cand semnati contractul, membrii formatiei sa fie trecuti in anexa acestuia.

Echipament formatie nunta

La un search amanuntit pe Google, echipa X Event a observat ca 8 din 10 formatii nunta detin echipament de cea mai proasta calitate. De la boxe, statie, microfoane, pana la unele instrumente. Exceptie facand tambalul, contrabasul, vioara, saxofonul, trompeta. O formatie nunta de exceptie, detine echipamente profesionale de ultima generatie.

Poate va intrebati de ce este important acest lucru? Pentru ca o clapa (orga) veche foloseste ritmuri vechi si se aude foarte prost. Un microfon vechi se aude gajait, se intrerupe si fosneste. Boxele vechi se aud infundat, la o calitate slaba, insa si daca sunt noi si costa cateva sute de euro, tot prost se vor auzi. Documentati-va in privinta echipamentului atunci cand alegeti o formatie nunta.

Performanta si talentul

Pe piata din Romania sunt cateva sute de formatii nunta. Este foarte important sa o alegeti pe cea in care membrii sunt foarte buni in ceea ce fac, solistii sunt talentati si stiu sa scoata invitatii la dans. Decat sa iei o formatie pentru nunta care sa zdrangane toata seara, mai bine iti iei DJ pentru nunta impreuna cu un MC pentru nunta si oamenii se vor distra mult mai bine. O formatie nunta de calitate costa mai mult, dar nu trebuie sa faci economii cand vine vorba de muzica sau foto si video.

Calitate sau cantitate?

Mai nou, se practica o noua metoda de a prosti viitorii miri. Unele oferte au ajuns sa semene cu cele de la targ. Iei doua soliste, primesti GRATIS inca doi solisti. La 4 instrumentisti, unul e bonus, etc. Daca vei analiza bine oferta, vei realiza ca tu oricum ii platesti pe toti si mai dai bani si pe langa.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi CALITATEA in locul cantitatii este urmatorul: unde sunt multi, se creeaza haos. Nimeni nu mai tine cont de nimic si totul e la gramada. Depinde doar de tine daca alegi CALITATE sau cantitate.

Daca ai parcurs cu atentie acest articol, cu siguranta acum vei sti cum sa alegi cea mai buna formatie pentru nunta.

Bonus video: Sfaturi utile in alegerea unei formatii nuntaWedding Consulting

 

Cu toata dragostea, 

Echipa X Event

This Post Has One Comment

  1. Foarte frumoasa nunta! Sper ca o sa mai aveti o cantitatea mare de clienti!

Lasă un răspuns

Close Menu