Inspirație pentru o nuntă de toamnă ruptă din basme

Inspirație pentru o nuntă de toamnă ruptă din basme


Sezonul estival s-a încheiat, dar tocmai începe cel mai fascinant anotimp al nunților! Toamna este un spectacol în sine, ce aduce un aer melancolic, dar atât de cald pentru suflet, încununând natura și oamenii cu o sensibilitate și o stare de prezență activă.

Nunțile organizate toamna sunt speciale, au un decor de poveste și o explozie de culoare. Din toate punctele de vedere.

Dar că veni vorba de culoare, suntem de părere că nunta voastră poate avea un design mozaical și muzical totodată, îmbinând elemente de decor specifice toamnei cu poezia emoțiilor resimțite de voi.


De asemenea, buchetul de mireasă poate fi unul original, cu accente de mov-prună, oranj-piersică sau fucshia, culori elegante, ce denotă îndrăzneală și seriozitate deopotrivă, sau rustic, în nuanțe de alb și bej-maroniu.

Pe lângă mireasă, ne gândim și la domnișoarele de onoare, care merită o atenție deosebită, întrucât întregesc tabloul de nuntă și reprezintă legăturile de suflet ale fericitei mirese. În toamna lui 2018 se poartă rochițele în culori burgundy și spuneți voi că nu arată ideal pe lângă albul imaculat al miresei! 


În ceea ce privește aranjamentul pentru mese, suntem adepții simplității, însă toamna ne face mai romantici și mai visători, de aceea suntem deschiși la idei noi și ne place să ne jucăm cu detaliile specifice sezonului și cu lumina ambiantă a lumânărilor decorative.

În ceea ce privește chintesența nunții, marele tort – acesta poate fi decorat, de asemenea, cu flori sezoniere, să fie în ton cu nunta sau poate fi realizat din fructe specifice toamnei.

Și nu în ultimul rând, candy bar-ul, bucuria copiilor mici și mari, a noastră, a tuturor.

Lasă un răspuns

Close Menu