Ce trebuie să știți despre consultanța de nuntă și echipa de servicii

Ce trebuie să știți despre consultanța de nuntă și echipa de servicii

Contează să apelați la consultanță de nuntă? Dar să aveți echipă completă de servicii?
Un mare DA, ca la starea civilă!

Să vă spunem și de ce…

Consultanța pentru nuntă presupune apelarea la un specialist, care să vă ofere toate informațiile necesare pentru a vă organiza singuri nunta, pentru a planifica totul în cele mai mici detalii, astfel încât întregul eveniment să fie așa cum l-ați visat.
Toate sfaturile vă vor fi livrate într-o ședință de doar 90 de minute, dar vă vor ajuta să vă creați amintiri de o viață!

A nu se confunda consultanța de nuntă cu wedding planning! Wedding planner-ul este cel care vă organizează nunta, în funcție de preferințe, dorințe și tendințe. Se stabilește conceptul nunții împreună cu acesta, iar apoi sarcina îi revine acestuia de a vă organiza nunta, fără implicarea voastră. În schimb, consultanța de nuntă este un fel de curs în care învățați să planificați totul singuri, așa cum vă doriți. Satisfacția parcă e mai mare, să fie totul făcut cu mânuțele voastre, nu? Să vă puneți amprenta personală și să conferiți unicitate evenimentului. 

Alege X-event! Echipa de servicii complete pentru nuntă.

X-Event, echipa care se ocupă de tot ce ține de sonorizare, muzică, lumini, atmosferă, distracție și emoție! Noi venim cu formația, soliștii de muzică ușoară sau popularăMC-ul, DJ-ul, schela de lumini și valuri de ceață, show de instrumente și voie bună!

Dacă alegeți pachetul X-Event, aveți parte și de consultanță de nuntă gratuită, oferită de WeddingConsulting, pentru că ne dorim ca nunta voastră să fie perfectă de la început până la sfârșit, astfel încât, atunci când vă aduceți aminte de ziua cea mare, peste ani, să vă reîndrăgostiți de voi, cei care ați reușit să creați ceva atât de frumos.

Abia așteptăm să ne cunoaștem și să conturăm împreună povestea nunții voastre de vis!

Lasă un răspuns

Close Menu