Servicii specializate pentru un botez de poveste

Servicii specializate pentru un botez de poveste

Doriți să organizați un botez de poveste?

Apariția unui copil este o binecuvântare pentru orice cuplu. Parcă zilele capătă un alt sens, viața este mai luminoasă, soarele parcă zâmbește prin ochii lui. Totul e desprins din povești. Se naște un nou sentiment, necunoscut până atunci, se deschide inima pentru a îmbrățișa viața. Râdeți mai des, vă priviți cu iubire, vă minunați de tot ce se întâmplă. Și e normal, sunteți părinți. Ce dar minunat!

Însă destul de curând încep să apară grijile în ceea ce privește botezul. Câți invitați? Unde mai găsiți o locație disponibilă într-un timp atât de scurt? Dar muzica?

În legătură cu locația și cu numărul de invitați nu vă putem fi de folos. Însă, în ceea ce privește muzica, sonorizarea, schela de lumini, spectacolul instrumental și un MC care să facă atmosferă, puteți apela cu încredere la echipa X-Event!

Suntem prezenți atât la nunți, petreceri private sau corporate, dar și la botezuri! Pentru că, fie omul cât de mic, merită sărbătorit un pic! Nu-i așa?

Prin urmare, punem la dispoziție un întreg arsenal de instrumente, formație sau DJ pregătiți pentru a transforma petrecerea într-un eveniment de zile mari, jocuri de lumini și umbre, și un MC care să presare puțină emoție și să anime invitații, astfel încât să plece de la petrecerea de botez cu zâmbetul pe buze și cu inima plină de iubire.

X Event este echipa care vă poate furniza servicii specializate pentru un botez de poveste!

Pentru că noi ne-am luat misiunea de a contura o poveste specifică evenimentului. Ne place să ne punem amprenta și să conferim unicitate petrecerii, împletind distracția cu emoția, frumosul cu momente de neuitat.

Lasă un răspuns

Close Menu