Elementul X al distractiei
dj mc nunta, dj nunta, mc nunta, dj mc botez, dj botez, mc botez, x event, sonorizari evenemente, muzica de nunta, sonorizare nunta, muzica de nunta

Elementul X al distractiei

Iti aduci aminte nunta care ti-a placut cel mai mult si la care te-ai simtit cel mai bine?
Care a fost elementul X?
Aranjamentele, decorul, rochia miresei, ambientul general? Sau muzica?
Pe langa toate acestea, noi suntem de parere ca fiecare nunta, pentru a ramane in memoria si sufletul mirilor, cat si ale invitatilor, are nevoie de cei doi piloni ai distractiei. Si anume: MC-ul care da tonul distractiei si DJ-ul care intretine atmosfera cu muzica buna si chef de joc.
Un DJ profesionist se conformeaza gusturilor, se ocupa de partea sonora si calitatea playlist-ului, astfel incat fiecare invitat sa se regaseasca si sa participe activ la petrecerea din noaptea nuntii.
Playlist-ul trebuie sa cuprinda orice tip de muzica: vals, clasica, latino, disco, populara sau dance, pentru ca atmosfera sa fie placuta pentru fiecare categorie de varsta.
Pe de alta parte, MC-ul este cel care, impreuna cu DJ-ul, transforma intregul eveniment, de la unul banal, la unul extraordinar. El este moderatorul petrecerii si un fel de ghid al invitatilor pe toata perioada evenimentului.
MC-ul prezinta cu fast momentele cheie si incalzeste atmosfera, prin faptul ca se alatura nuntasilor pe ring si le transmite energia lui pozitiva, imbinand talentele sale de canto, dans, televiziune cu acte artistice adaptate evenimentului.
Acestea fiind spuse, DJ-ul si MC-ul sunt combinatia ideala pentru o nunta de neuitat!
Daca vrei ca nunta voastra sa aiba elementul X, alege X-event, pentru cele mai bune oferte si servicii de calitate!

P.S: Nu uita, cea mai reușită nuntă este cea în care te vei implica tu, prin urmare, partenerii noștri de la Wedding Consulting, îți stau la dispoziție cu orice nelămurire.

Lasă un răspuns

Close Menu