Instafestival – Evenimentul primaverii | Primul festival dedicat instagrammerilor din Romania
Instafestival - X Event Romania

Instafestival – Evenimentul primaverii | Primul festival dedicat instagrammerilor din Romania

În acest an, pe 21 aprilie, peste 200 de creatori de conținut își dau întâlnire la primul festival dedicat lor. Instafestival, este evenimentul anului pentru comunitatea instagrammerilor din România. Întâlnirea are loc in București iar apoi acesta va continua la Dumbrava Vlăsiei, unde va cânta Giulia, Delia Rus, Jean Gavril, iar DJ Gabriel DT va umple momentele cu cele mai bune seturi.

Pe lângă partea muzicală, vor fi peste douăzeci de branduri românești și internaționale, printre care și X Event, care vor oferi instagrammerilor prilejul pentru un conținut viralizabil.

Instafestival – Cel mai mare festival din România dedicat instagrammerilor.

Instafestival - X Event Romania
Instafestival 

Comunitatea instagrammerilor din România se extinde pe zi ce trece iar postările lor oferă conținut relevant și valoros.
În ultima perioada, acest fenomen creează tot mai multe evenimente specifice comunității, așa cum sunt instameet-urile și mai nou, Instafestival.

”Comunitatea instagrammerilor din România a început să se contureze frumos, prin seria de instameeturi, tocmai de aceea acum putem să avem un Instafestival care aduce sub același acoperiș mai multe nișe. Acest eveniment este pentru pasiunea pe care acești oameni au dezvoltat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă și este totodată o oportunitate să se cunoască mai bine”, a declarat Adrian Dan, creator de conținut și organizator.

Evenimentul va incepe cu un instawalk în București (ora 13:00), pe Calea Victoriei, și va continua la Dumbrava Vlasiei (ora 14:00), acolo unde participanții se vor bucura de concerte susținute de Giulia, Jean F. Gavrilă și Delia Rus. Atmosfera va fi întreținută și de DJ Gabriel DT.

Hastagurile evenimentului: #creatorswillcreate #instafestival #instafood #instafun #instalife #instadrinks #instatravel #instafashion #instamusic #instanature #instadesign #instaarhitecture #instafriends

Accesul la Instafestival se face în urma confirmării primite pe e-mail după efectuarea înscrierii și doar în baza brațării primite de la echipa de organizare.

Au făcut posibil ca acest eveniment să existe, susțin și cred în comunitatea creatorilor de conținut de pe Instagram:

Sponsor principal: Kaufland România

Sponsor: Olympus România

Parteneri: Dumbrava Vlăsiei, X Event România, Amway România, Starbucks Reserve Clover Lipscani, Blossom FloralDesign, Donutino, The Slice, Touching ART Cocktail, Bucharest In Art, BonBons by Monica Rădulescu, Skullcandy Romania, Dji Romania, Visit Oradea, Limonada lui Iulian, L’arte Del Gusto, Tudor. Personal Tailor, AQUA Carpatica, Benefit Cosmetics, Lemnia, Lelograms, Editor Tei, Univrse

Parteneri comunicare: PiArt Vision, Fabrica de PR

Parteneri media: Agerpres, Glamour Romania, Biz, NOIZZ.ro, It’s Showtime Media Production

Pentru informații și updates, urmăriți paginile de Instagram ale sponsorilor și partenerilor.

 Vom reveni cu mai multe informații pe pagina noastră de facebook:  X Event Romania

Lasă un răspuns

Close Menu