Dj pentru nunta | Dj botez | Dj petreceri corporate | Cat costa? | Cum il aleg?
dj mc nunta, dj nunta, mc nunta, dj mc botez, dj botez, mc botez, x event, sonorizari evenemente, muzica de nunta, sonorizare nunta, muzica de nunta

Dj pentru nunta | Dj botez | Dj petreceri corporate | Cat costa? | Cum il aleg?

Bine ai venit pe X Event

DJ-ul este omul care ar trebui sa nu lipseasca de la nicio petrecere. De ce? Pentru ca baza unui eveniment pleaca tot timpul cu Dj-ul.
Fie ca este vorba despre un DJ pentru nunta, sau a unui dj pentru botez, sau de ce nu Dj pentru petrecere corporate, trebuie sa aveti mare grija atunci cand il alegeti.

Daca mergeti pe varianta ca un Dj nunta ieftin este alegerea potrivita, veti avea parte de un eveniment slab si pe deasupra ieftin.

Dj-ul nu costa o avere, dar este foarte important sa-l alegeti cu cap.

Cum faceti asta? Mai jos va lasam cateva intrebari de care trebuie sa tineti cont:

 

  • De cat timp lucreaza in acest domeniu?

 Unii au inceput aceasta meserie acum 20 de ani, altii de cativa ani si mai sunt cativa DJ care s-au apucat recent sa mai castige un ban. Trebuie sa tii cont de faptul ca DJ-ul trebuie sa aiba experienta necesara pentru a putea distra invitatii evenimentului tau.

Genurile muzicale sunt diferite, invitatii sunt diferiti dar si gusturile lor sunt diferite.  Experienta acestuia trebuie sa le inglobeze pe toate si sa stie inca de la inceput in ce ordine vor fi puse melodiile in asa fel incat sa bucure pe toata lumea.

 

  • Este DJ sau face asta in timpul liber?

Poate ca aceasta intrebare va pune in dificultate, dar nu este asa. Din fericire, este foarte simplu. Un Dj pentru nunta, un DJ pentru botez, sau un Dj pentru evenimente corporate profesionist, investeste foarte mult in aparatura lui. Daca face asta in timpul liber, cu siguranta nu-si permite sa investeasca in echipament cateva mii de euro.

 

  • DJ pentru nunta sau DJ de club?

Aici trebuie sa aveti foarte mare grija. Daca este DJ pentru nunta, cu siguranta este familiarizat cu tot ce se intampla la o nunta, ba chiar poate veni si cu sfaturi. Insa, daca este DJ de club, este posibil ca muzica evenimentului sa sune a club.

Daca vreti ca invitatii sa se distreze pe muzica de club, se pot incadra amandoi. Dar daca vreti o adevarata petrecere, cu siguranta trebuie sa alegeti un DJ pentru nunta care face asta de mult timp.

 

  • Playlist fix sau flexibil?

Fiecare om este diferit in felul sau. In cazul DJ-ilor, unii sunt flexibili, altii sunt rigizi. Unii accepta sa impartaseasca playlist-ul lor, in timp ce altii, nu sunt de acord cu modificarea acestuia. Viitorii miri ar trebui sa cunoasca foarte bine invitatii si sa-si faca un playlist in prealabil, care mai apoi sa ajunga la DJ.


Acesta ar trebui sa-si modifice playlist-ul in functie de preferintele mirilor sau genurile ascultate de catre invitati.
ATENTIE! Chiar daca ii oferiti un playlist, acesta este orientativ. DJ-ul, se presupune,ca a participat la foarte multe nunti si stie exact ce muzica sa puna. Nu trebuie sa-l stresati, sa-l obligati pe loc sa schimbe melodia, sa dea muzica mai tare sau mai incet pentru ca nu se va mai simti in largul sau.

Ce tinuta poarta un DJ pentru nunta?

Daca vorbim despre un DJ pentru nunta, este foarte important ca tinuta acestuia sa se potriveasca cu tinuta invitatilor. Daca vine in tenesi si tricou, nu se va incadra in poveste, insa daca va purta o camasa, un papion, o pereche de pantaloni inchisi si incaltaminte de culoare inchisa, cu siguranta aprecierile vor fi indreptate catre el. Tinuta eleganta trebuie respectata de toti cei prezenti la eveniment, de la invitati pana la DJ, MC, fotograf, cameraman, sunetist, luminist, barman si ospatari.

 

  • Lucreaza cu un MC?

Mc-ul sau Maestru de Ceremonii este gazda evenimentului dumneavoastra. Este omul care distreaza invitatii pana dimineata, este acea persoana plina de energie, care transmite starea lui tuturor invitatilor.
Daca vrei sa ai parte de un eveniment perfect, ai nevoie de DJ si MC pentru nunta.

Nu este suficient daca Dj-ul se lauda ca poate vorbi si la microfon. Treaba cu vorbitul, cu invitatul pe ring, cu distratul oamenilor ii apartine MC-ului. DJ-ul se ocupa in totalitate de muzica si uneori se consulta cu colegul sau, Maestrul de ceremonii.

 

Daca veti utiliza aceste intrebari, cu siguranta veti avea parte de cel mai bun DJ pentru nunta voastra.

BONUS VIDEO: Sfaturi utile in alegerea unui DJ pentru nunta | Wedding Consulting


Cu toata dragostea, 

Echipa X Event

Lasă un răspuns

Close Menu